7 de juny 2017


V
En breu... Nou llibre!!!

Omplir-se de Saviesa. El camí per fluir en la vida.
Assumpció Salat. Ed. Amat 2017.

Us esperem el dia 4 de juliol, a les 7 de la tarda a la Casa del Llibre de Rambla Catalunya, 37.
Imatge 1
V
Unes paraules...

Omplir-se de saviesa!!!

Sabem que per tirar endavant amb les nostres vides i treballs és molt important manifestar una bona actitud, posar-li ganes, motivació, positivitat, però amb el temps descobrim que això no és suficient.

Quantes vegades li hem posat moltes ganes, ens hem esforçat per tal que les coses ens vagin bé, tant a nivell familiar, com a nivell laboral i no ens en sortim.

Si aquesta és la sensació que tens, aquest llibre ben segur et pot donar respostes als teus interrogants.

El llibre ens fa entendre que les ganes i l'actitud positiva no és suficient. Ens fan falta coneixements, uns coneixements de com funciona la vida, de perquè ens passa el que ens passa, perquè a vegades, tot i l'esforç, que fem per aconseguir uns resultats no ens en sortim. Ens fa falta entendre perquè sovint no arribem a materialitzar els nostres somnis per molt que treballem en i per ells.

Quan a la nostra vida no obtenim els resultats satisfactoris que ens agradaria obtenir, el diagnòstic és clar: ens falta saviesa, ens falta comprensió de com funciona la vida i quins són els seus principis o lleis.

A l'observar la vida un s'adona que sembla que hi ha un propòsit. Un perquè darrera els esdeveniments que succeeixen; quan observem aquest propòsit detingudament, hom detecta uns principis universals o lleis que regeixen la creació, la manifestació i el funcionament de les nostres vides.

Aquests principis o lleis quan les descobrim i les seguim, trobem resultats satisfactoris que ens ajuden a millorar i a sentir-nos feliços a la vegada que afavoreixen la convivència i la nostra evolució humana.

De la mateixa manera que existeixen unes lleis físiques que regeixen la física de l'univers, també podríem parlar d'unes lleis, no tant tangibles com les físiques, però que quan en prenem consciencia de la seva existència i mirem de seguir-les es manifesten resultats d'harmonia, felicitat i progrés a les nostres vides.

Sempre s'ha dit que “qui sembra recollirà”. A aquesta llei la podem anomenar llei de causa i efecte o també descrita com la llei de la correspondència. Que ve a dir: a mesura que jo m'esforço i evoluciono cap a conductes més proactives i menys reactives em vaig fent corresponent amb unes experiències cada cop més satisfactòries.

Aquestes i altres reflexions interessants trobaràs en aquest llibre ... I sobre tot molts exemples pràctics per poder-ho entendre i aplicar a la teva vida.
Imatge 2

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada