5 de jul. 2016


Activitats destacades al nostre centre
Imatge 4
Qi Gong: Curset d'estiu al juliol
El Qi Gong, basat en la Medicina Tradicional Xinesa, integra el cos mitjançant la postura i la respiració diafragmàtica amb la ment focalitzada per obtenir benestar físic, emocional i mental.
Dates:
Els dijous, 7, 14, 21 i 28 de juliol de 19 a 20.30 hores (4 sessions i 6 hores).
Lloc:
Centre Àgape.
Travessera de Gràcia, 248, Entresòl 4t.
08012 Barcelona.
Aportació:
60 euros.
Continguts:
El Qi Gong per la Salut és un sistema amb finalitats terapèutiques denominades Dao Yin que significa conduir el Qi (energia) pels canals o meridians d’acupuntura, mitjançant el moviment, la respiració, els auto massatges i diversos exercicis posturals.
Va dirigit a totes aquelles persones que vulguin aprendre i adoptar comportaments alternatius en Salut per millorar la seva qualitat de vida.
Els seus moviments suaus i circulars assemblant-se a una dansa fan que circuli el flux energètic i que s’eliminin els bloquejos.
El Shi Ba Shi Qi Gong anomenat “els 18 moviments del Qi Gong”, és una rutina formada per exercicis que es realitzen en dues series de 9 moviments cadascuna i que segueixen els principis del Yin i el Yang per el que alternen fermesa i relaxació.
En aquest curset d’estiu aprendrem els 9 primers moviments.
El Shi Ba Shi Qi Gong és un sistema que reeduca la postura, prevé la lumbàlgia, la cervicàlgia i el dolor articular. Normalitza les funcions del sistema respiratori, augmenta la capacitat pulmonar i està especialment indicat per a persones que pateixen d’al·lèrgies estacionals i asma. Enforteix el sistema immunològic, regula la circulació limfàtica i sanguínia i equilibra la tensió arterial. Millora les funcions del aparell digestiu i afavoreix el bon funcionament endocrí. Aporta vigor i vitalitat al practicant a la vegada que equilibra les emocions.
És fàcil d’aprendre i aplicar correctament.
S’entregaran apunts dels 9 moviments amb les indicacions terapèutiques detallades per cada exercici.
Imparteix:
Marta Sués.
Professora de Qi Gong Terapèutic & Tai Chi Chuan.
Diplomada en Medicina Tradicional Xinesa, acupuntura i massatge Tui Na.
Membre de l'Associació d'Acupuntors de Catalunya 80111.
Informació i inscripcions:
Pili Villanueva, piliagape@gmail.com
Marta Sués, jingtai@hotmail.es
Tel. 609 583 992.
Inscripcions durant el mes de juliol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada