6 d’abr. 2016


Imatge 3
Presentació del llibre:
"La salida 52"
Xerrada sobre com sortir de la dependència emocional i de les relacions tòxiques, a càrrec de Lourdes Rizo Rey, autora de la novel·la.
Data:
El Dimarts 12 d'abril a les 19.30 hores.
Preu: Gratuïta.
Continguts:
La Lourdes ens parlarà de l'autoestima, de les pors i de la pròpia evolució per superar-les. De com va trencar esquemes socials i alguns tòpics sobre la felicitat. Del seu aprenentatge per deixar de necessitar una altra persona per sentir-se plena. La història reflecteix el camí d'emocions, sentiments, sensacions i pensaments durant els dos anys posteriors a la seva ruptura matrimonial. També narra com s’ha redescobert com a una “taronja sencera”, deixant sense sentit el mite de que les dones hem de trobar “la mitja taronja” per estar complertes.
Després de fer un treball d’observació, introspecció i aprofundiment, el següent pas va ser recol·locar les peces del trencaclosques per sentir-se lliure. Lliure de la submissió, del xantatge emocional, de la pressió, de la prepotència, de les frases boniques d'amor acompanyades de fets que no el demostraven, lliure també de sí mateixa.
La proposta de l’autora és poder compartir la seva pròpia experiència per ajudar a altres persones que es puguin trobar en situacions similars. Poder prendre distància davant d'un fet que ens desestabilitza és útil i pot ajudar a canviar la perspectiva de la situació. La història de la Laura mostra un camí de reconstrucció, de superació i de gestió emocional per alliberar-se de la càrrega d’un passat que vol deixar enrere. És una prosa que atrapa, de fàcil lectura, fresca, senzilla i amb un clar missatge encoratjador.
Informacióinfo@agape.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada