31 de jul. 2014

Àgape a Catalunya Ràdio


Amics, desprès de l'èxit del programa que vam fer amb el Francesc Torralba a l´Ofici de Viure de Catalunya radio, us he d'agrair molt les visites i les descàrregues que heu fet del programa. Gràcies de tot cor per seguir-nos.

Doncs ara us anuncio que ja estic preparant un altre, que el gravarem al mes de setembre sobre com tenir més energia. Aquesta vegada conjuntament amb la psicòloga Marta Centellas.



L'energia que tenim en el nostre cos i en la nostra ment depèn en gran mesura del nostre nivell de desenvolupament de la consciència. En parlarem en el programa. Parlarem de com les limitacions mentals són les que es mengen la nostra energia. Quan la final del dia moltes vegades estem cansats, si observem veurem que no és pel que hem fet o treballat sinó per la falta de pau o de serenor en la nostra ment.

Ja us avisaré del dia en que el podreu escoltar. I moltes gràcies de nou per seguir-nos i per fer-ne difusió. Com més siguin les persones que creixen en saviesa i consciència millor estarem tots plegats. Gràcies de tot cor. Un programa com aquest de Catalunya Radio és i presta un autèntic servei. Gràcies també al Gaspar Hernández per fer-lo possible.

Us deixem aquí l'enllaç del programa del passat dia 12 de juliol Per què no flueixen els diners a la meva vida?

Assumpció Salat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada