31 de jul. 2014

Acceptar



"Acceptar que ets un ésser perfecte i que la teva vida és una oportunitat contínua d'aprendre, gaudir i d’obtenir saviesa”.

Saviesa és estimar i ser feliç en el lloc i amb les persones que la vida ha posat al teu costat.

Quan gaudeixes de tot el que fas i estàs disposat a fer el que sigui necessari, et correspon rebre tot el que puguis necessitar.

A qui sap estimar i ser feliç totes les altres coses li seran donades per afegitó. "

Quin gran exercici és aquest d'acceptar!!!!!. Es tracta d'un exercici que si ho practiques t'adonaràs que la màgia existeix. T'ho dic per experiència.
Quan acceptes s'obren les portes de la possibilitat. Perquè mentre et resisteixes a acceptar estàs agafat a allò que no et dóna resultats.

Però una cosa molt important a aclarir des del principi és que acceptar no té res a veure amb resignar-se.

Resignar-se sol produeix sentiments de patiment, angoixa, por, resistència, de qualsevol tipus o aspecte desagradable i s'origina en PRINCIPIS APRESOS FALSOS que ens separen cada vegada més del resultat que esperem. Acceptar en canvi està només associat a aquells sentiments que són totalment positius i que s'originen en
INFORMACIONS DE SAVIESA, en la informació que produeix resultats que funcionen.

En la resignació és present la frustració, les ganes de canviar el que succeeix al teu voltant per la incapacitat d'afrontar-la i veure-la com a una oportunitat d’aprendre.

L'Acceptació és sinònim de pau i serenitat a l'hora d'afrontar qualsevol circumstància. Si passi el que passi a la teva vida, ets capaç d'observar la realitat amb total pau i serenitat, podrà ser també capaç d'Acceptar que el propòsit de la vida és perfecte i que es manifesta en tot el que existeix i succeeix.
Això suposa renunciar a intentar canviar els altres i, al seu lloc, treballar sobre un mateix, però sobretot, deixar de lluitar i de tractar de modificar l'ordre perfecte de l'univers i els seus processos necessaris i no tractar d'interferir amb les experiències de la vida de les altres persones.

Imagina que
aquest món és com una escola. Tots som aquí per aprendre i tot el que ens passa en el nostre dia a dia no és res més que exercicis perquè aprenguem a voler, estimar i valorar la vida.

                                                                                  Assumpció Salat 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada