25 de juny 2014



Intel·ligència Emocional
El desenvolupament de l’autoestima

Dates :      11 de juliol de 2014 (De 19:00 h a 21:00 h)
                   12 de juliol de 2014 (De 09:00 h a 13:00 h)


PRESENTACIÓ

En aquest curs obert a tothom reflexionarem com les nostres actituds internes i els nostres pensaments condicionen l’eficàcia, el benestar i l’harmonia de la nostra vida.

Tractarem continguts tal com l’autoestima, els sentiments de culpabilitat, i com desenvolupar una forta confiança i saviesa dins nostre.

LLEGIR MÉS...

Quantes vegades hem sentit dir allò de....” Geni i figura fins a la sepultura”. És així?. Són reflexions que us invitem a fer en aquesta xerrada. Ens preguntarem si el caràcter es pot canviar o no. Si naixem amb una determinada manera de ser o bé el nostre caràcter és fruït de l’educació i de l’entorn on ens hem criat. És el mateix caràcter que personalitat ? On està la diferència? Podem canviar la nostra manera de ser?. Com ho podem fer per ser autèntics?.
Això ens recorda aquella frase que moltes vegades ens han dit de ... “ has de ser tu mateix, no has d’imitar a ningú”. Com ho podem fer per ser autèntics?.
En aquesta trobada procurarem veure les diferències entre un i altre  concepte i aprendrem  algunes  eines que ens poden ajudar a descobrir i millorar qui som i com som.

CONTINGUTS

Concepte de qualitat humana.
El caràcter i la personalitat .
Els comportaments proactius i reactius.
Autovaloració de la pròpia conducta.
Els comportaments reactius de víctima, salvador i perseguidor.
Les relacions entre el nostre caràcter i la nostra salut física i emocional
La motivació i l’automotivació personal.

METODOLOGÍA

S’estudia a través de casos pràctics i de reflexions grupals com la maduresa del caràcter incideix directament a la nostra vida laboral i personal.
En el curs es donen una sèrie d’eines pràctiques per poder  aplicar els continguts
El curs va acompanyat d’un CD, gravat especialment per reforçar les eines que es donen en el curs i per poder fer més fàcilment les pràctiques.

Pot venir tothom, hagi o no fet algun curs al respecte.
I porteu les vostres preguntes i reflexions per poder compartir, ampliar i aclarir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada