1 de des. 2013


Us deixem unes reflexions curtes .... i esperem els vostres comentaris.

Max Planck, una de les ments més brillants del segle XX, considerat el pare de la teoria quàntica, va fer la següent afirmació quan li van lliurar el premi Nobel de física: Com a home que ha dedicat la seva vida a la ciència de capçalera més evident, l'estudi de la matèria, sí que puc dir com a resultat de la meva investigació sobre els àtoms que “no existeix la matèria com a tal. Tota la matèria s’origina i existeix només en virtut d'una força que fa vibrar la partícula d'un àtom i que manté unit el sistema solar diminut de l'àtom. Hem de suposar  darrere d'aquesta força l’existència d'una ment conscient i intel·ligent. Aquesta ment és la matriu de tota la matèria.”

Una vegada un professor va entrar en una classe de nens de 8 anys. En una safata hi portava caramels i xocolatines i, a l´altra, monedes d´or. 
 Què creieu que van agafar els nens?
 Una altra vegada, en un altre curs per a adults, en el qual podem imaginar que hi ets tu, el professor va entrar portant dues safates. En una hi portava monedes d´or i, a l´altra, perles i arxius d’informació de saviesa.


Què agafaries tu? Per què?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada