2 de juny 2012

Activitats Juny 2012


Dia 2
Meditació. De 11:00 a 12:00 h (Aportació 3 Euros)
Vine a gaudir de la relaxació i la focalització mental en companyia. Activitat dirigida per membres del nostre equip.
Curs Reiki. Nivell 3

Dia 5
Pràctiques Reiki. De 18 a 20 h

Dia 9
Curs de EFT (nivell bàsic): De 10h a 14h. Aportació 30 Euros

EFT es un mètode innovador, molt fàcil i eficaç que et permet, a tu mateix, alleugerar el teu propi malestar emocional, mental i físic. Consisteix en donar-te suaus copets amb els dits en uns punts d´acupuntura (tapping) alhora que et mantens enfocat en un tema concret a resoldre. Pot ser des d´un cansament, un mal de cap, un mal record del passat, ansietat, estrès, pors, limitacions, creences, bloquejos...molt útil per anar sobre portant totes les coses del dia a dia que et desequilibren o et molesten disminuint la teva qualitat de vida i també per anar resolent tots aquells temes que vas arrossegant des de fa temps i encara no els has pogut alliberar. És també molt efectiu per tractar les addiccions (tabac, menjar, alcohol...).
L´efecte més immediat és una relaxació profunda i un augment del benestar general.
També és recomanable per bebès, nens, adolescents, persones incapacitades ja que el tapping es pot fer a altres persones i animals. Tractament d´enuigs, autoestima, irritabilitat, hiperactivitat, bloquejos de l´estudiant, dèficit d´atenció, còlics del lactant...i molt més.
En aquest nivell bàsic aprendreu la tècnica, les seqüències curta i llarga, la correspondència energètica entre punts EFT i òrgans, diferents usos de la EFT, ajustos, revers psicològic,....i farem varies pràctiques que us permetrà treballar amb vosaltres mateixos en la vostra intimitat amb tota seguretat.

Taller de 10h a 14h. La teva parella el teu mirall. Imparteix Joana Martínez. Formadora i antropòloga.
Aportació 30 Euros


La vida que vivim ens reflexa com si certament es tractés d'un mirall. Des del Tao a Un Curso de Milagros, totes les tradicions de la filosofia perenne relacionen "el que hi ha dins amb el que hi ha fora". La psicologia occidental reconeix en l'inconscient humà una mena de rerafons d'arxius, de records articulats en connexions neurals, que ens permeten construir i organitzar el coneixement i les relacions socials i que generen els automatismes que organitzen la nostra vida. També la mirada psicològica, doncs,  dóna suport a la idea de que allò que som a dins (les creences profundes) es reflexa en les nostres eleccions.

I què tenen a veure els principis filosòfics o el funcionament de l'inconscient amb la nostra parella? Aquesta és la finalitat d'aquest Taller;  aportar-hi idees  i un espai de reflexió per aprendre de nosaltres gràcies al mirall que ens ofereix el tipus de relació de parella que acostumem a establir.

QUÈ HI TREBALLAREM?
- La capacitat de reconèixer que està en nosaltres el poder de decidir com viure les nostres relacions i la nostra vida.
- El coneixement de la parella com una unitat on les virtuds i els defectes de cada membre se sumen perquè la vida s'organitza i tendeix a l'equilibri.
- El valor per mirar-se objectivament i aprendre del camí de creixement que es reflexa en les nostres relacions de parella.
- La saviesa que aporta integrar informació que fins aquell moment era inconscient .

Dia 16
Taller Txi-Kung. De 16:30 h a 19:30 h . Imparteix Susana Ros.

Dia 21. De 19h a 21h gratuït. Mètode Mézières. Diafroteràpia
Un mètode molt interessant que us convido a conèixer i que experimenteu per tractor dolors corporals, mals d’esquena, i correcció postural. Farem una sessió amb exemples pràctics sobre el mateix.
Unes sessions que personalment estic seguint i de les quals estic experimentant un resultats clarament visibles en la meva esquena.
El 21 de juny farem una sessió demostrativa amb la Sheila Clancy.
Per saber més:
http://www.youtube.com/watch?v=ljtIqbLVZwM&feature=fvsr

Dia 29
EFT i molt més . De 19 a 20.30h. Aportació 5 €. Verònica Méndez. Terapeuta Àgape.
Espai pràctic, vivencial i divertit que ens permetrà conèixer-nos una miqueta millor i ens ajudarà a resoldre els temes que ens preocupen ja sigui de caràcter físic, mental i/o emocional mitjançant l´ EFT (tapping) i altres tècniques d´autoajuda.
Anirem aprenent i integrant nous recursos a les nostres vides per poder donar un pas més cap a la nostra felicitat i benestar.
Aprendrem a relaxar-nos, a gestionar els conflictes, a positivitzar la percepció de la nostra realitat, a trobar les nostres creences limitants, a superar les pors, a alleugerar dolors i malalties..... i molt més.
I no ho dubtis, la felicitat està a les nostres mans!!!

Dia 30
Taller “ aqui i ara” Aportació 35 Euros. De 10h a 14h. M Carmen Vàzquez. Terapeuta Àgape.

M.Carmen Vázquez: Terapeuta Gestalt. Formada en el instituto Gestalt de Barcelona. Practitioner en PNL. Formada en Psicoterapia Integrativa en el Programa SAT de  Claudio Naranjo. ( Eneagrama) Master PNL-COACHING, Facilitadora de la meditación dentro de la corriente Zen
Un taller per descobrir com la nostra ment ens enganya, com educar-la i com entrenar-la per tal que sigui més eficient i eficaç. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada