22 de març 2010

Activitats Març

Salutacions cordials a tots!


En aquests mes de Març donem la benvinguda a la primavera amb noves activitats.
Recordeu : la relaxació- visualització , activitat gratuïta , del primer dissabte de mes ( 6 de març a les 11h) i entre setmana el tercer dimecres de mes ( 17 de març a les 19.30 - 20.30).

Noves activitats:

Creació del Mandala de Primavera ( Dissabte 20 de 10.30h a13h ).

Realització d’ una activitat plàstica meditativa on donarem la benvinguda a la primavera Es farà una meditació prèvia per ajudar-nos a entrar en estat de relaxació, pau, concentració, presencia i silenci interior, on experimentarem el fluir de l’acte creatiu. Tots junts participarem en la creació d’un gran Mandala,on gaudirem de l’expressió plàstica de manera individual i col·lectiva , entenen que tots Som Un.
Preu 15E. Inclou tots els materials de pintura.
Jordi Fandos, Artista amb la col·laboració de Montserrat Cosials.

Dinar – Amics i Ball
Si vols conèixer amics i gaudir del ball i de bona companyia acompanya’ns el diumenge 21 a Castellví de Rosanes ( prop de Martorell). El restaurant Castell de Sant Jaume, a partir de les 12h, hi haurà ball, abans i després de dinar. El preu de l’activitat és de 30E.


Curs de Txi- Kung El Ser entre el cel i la Terra ( Dissabte 27 de 10 a 14h, 16 a 18h).

Preu 60E. Amb dossier del curs i llibret.


Cine- Fòrum pel·lícula : Confianza Total. ( Dimecres 31 de 18h a 21h) pel·lícula on Veronica de Andrés coach i conferenciant, ens explica de manera molt pràctica i didàctica la relació entre l’amor i la por, ens ensenya a utilitzar el màxim, els recursos que tots tenim en el nostre interior per assolir els nostres somnis.
http://www.youtube.com/watch?v=z1_xzHm119E
Comentaris : Montse Cosials i Assumpció Salat.

Parlarem dels valors necessaris per assolir qualsevol somni , on la responsabilitat, el amor, i la superació de la por, seran les claus per fer de un somni una realitat. Crec que en aquests moments que estem vivint, cal potenciar la confiança en un mateix, recordant les nostres fortaleses i força interior i com amb responsabilitat i amor, inclús els somnis més difícils, és fan realitat.

Una abraçada,
Assumpció Salat i equip
http://www.agape.cat/

Àgape
Activitat :

Mandala de la Primavera

Realització d’ una activitat plàstica meditativa on donarem la benvinguda a la primavera.
Es farà una meditació prèvia per ajudar-nos a entrar en estat de pau i relaxació.
En estat de silenci i la intenció posada en el fluir, elaborarem la nostra creació del Mandala.
La tècnica. Hi haurà un disseny de base o model, sobre la superfície bidimensional, on conjuntament, anirem creant la forma i color del mandala,
Destacar que el més important de tot és fluir i mantenir la comunicació entre un mateix i l’energia vibrant creadora, gaudir del procés i cooperar amb els companys , per realitzar tots junts , una manifestació d’ unitat ( Tots som UN) expressada amb ritme forma i color. L’amor universal , l’harmonia i la pau interior són les emocions que podrem experimentar en el procés de creació, i com el silenci, ens farà estar en estat de presència ( en el present, aquí i l’ara) tant física, emocional com espiritualment; l’energia de tots junts crearà una dinàmica integradora, global i unificadora de sentiments plens d’harmonia, amor i serenitat.
.
Jordi Fandos, artista amb la col·laboració de Montserrat Cosials...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada